pühapäev, 4. juuli 2010

4,Juuli 2010 23:45

Tänane päev möödus super mõnusalt..:) Hommik algas sellega,et ärgates paistis ilm juba super mõnusana.. kell oli mõnikümend minut enne kümmet võib-olla..:) Otsus oli minna Sooru järveäärde.. peesitama ja niisama lösutama:) Ka Kaarini sain msn'is kätte pidi ka minema järve.
Varasemal õhtul lepisin ka Anabelliga kokku et ilusa ilma puhul olen Soorus..
Noo nii ma siis läksingi rattaga Sooru.. Saime Kaariniga kuskil kokku ja läksime poodi.. ostsime head& paremat ning pöördusimegi järve äärde..
Seal me ujusime ning tegime pilte, aga kõige suurema aja sellest me ikkagi päevitasime!
Kui kell näitas juba peaaegu pool kolm.. vist.. ei viitsind me enam seal passida ja mõtlesime minna sigalasse pilte tegema.. seal olid aga keegi ja siis me tegimegi mõned pildid vana tankla juures..
Koju jõudes istusin mõe aja lihtsalt niisama ja mõne aja pärast läksime Tõrva poodi. Tõrvast poest tagasi jõudes läksime kohe Anne sünnipäevale. Kus ma enamuse aja veetsin Soorus majadevahel ja mujal Anabelli ja Eliis'iga juttu ajades.. nii vist päris mitu mitu tund..
Koju jõudes tõmbasin ka varem tehtud pildid sisse.. Käisin pesemas..
Mõne aja pärast läksin viisin Kaarinile ka pildid CD peal ära.. Kutsusin Birgiti ka kaasa ta tuli.. khmm:D:D Kui olime jõudnud Merily maja juurde tuli tal rattal kett maha :D:D ja siis ta lükkas ratta tagasi koju:) Nüüdseks on kell juba 23:53 nii,ett varsti on uus päev, HeadAega Hetkel:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar