laupäev, 14. jaanuar 2012

Ananass



Terve tänane päev on täis ananassi. Mulle tegelikult ananass väga ei meeldi, aga isa on fännama hakanud seda, kohe räägin miks...

Elas kord üks ananass, kes küpses liiga üle ja temast tehti mahla, millesse ei pidanud lisama suhkurt. Seega oli ta 100% ehtne.
Asi olnud tegelikult nii.. Isa rääkis et kuulas mingit vene saadet, kus räägiti pool päeva sellest, kuidas ananassidega saab kaalu alandada. Pool tundi enne magama jäämist juua pool klaasi 100% mahla või veerand sektori tükki ananassi ennast.
Ja siis pidi ananass rasva hakkama põletama ise, ei oska seletada, kuidas ja miks, aga see olevat tõestatud tüsedamate sekretäride peal.
Miks mitte proovida, halba see ikka ei tee ju, saab vitamiine. (Nagu nii ma sellest kinni pidada ei viitsi.) :D

Lõuna ajal läksime valka siis ja pärast poole otsisime Valgas kõikidest suurematest poodidest 100% mahla. Kuskil polnud, lõpuks leidsime Siilikeskusest/siilikast.
Sellega oli lahe asi ka, üks meesterahvas valis ka mahla. Mina jooksin mahla leti juurde ja ütlesin isale, et leidsin, siin on 100% anasassi mahl. Ja ostsime ära. Aga to mees kes seal oli vahetas ka selle firma vastu ära, mida meiegi võtsime :D :)

Endale ostsin järjekordselt uued mustad sukad 80 den'i. Mulle meeldivad mustad sukad:D.
Homme Kadri juurde plaanis minna hommikul.
Praegu aga sööma ja seejärel üritan ühe asja kokku klopsida ja siis telekat vaadata ning võib-olla lugeda ka natukene.
Õhtul söön loomulikult ananasssi ;)






Blogimiseni!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar