reede, 6. aprill 2012

Kirjutasin siia viimati 6 päeva tagasi.
Täna on Suur reede.
Kevad järjest rohkem läheneb.


Kuna Kairi, Triin ja Kadri tegid elutee numbri testi, otsustasin mida ka teha.

http://naistekas.delfi.ee/horoskoop/salateadus/elutee-number-mida-see-sinu-ja-su-elu-kohta-raagib.d?id=55676668&l=fplead

Kuidas elutee numbrit arvutada?

Elutee numbri arvutamiseks tuleb liita kokku oma sünnikuupäeva ja -aasta numbrid nii, et jõuaksid lõpuks ühe numbrini.

Näiteks, oletame, et sinu sünnikuupäev on 15. mai 1975

Teha tuleb niisiis järgnev tehe: 1+5+5+1+9+7+5 = 33, 3+3 = 6, seega on sinu elutee number 6. Kui arvutuse tulemuseks peaks tulema nulliga lõppev arv nagu 10, siis on elutee numbriks 1, sest nulli ei arvestata.

Ja minule tuli:

1
Kui su elutee number on 1, oled sa sünnist saati liidriomadustega. Sa ei karda vastutust enda peale võtta ning suudad inimesi mõjutada, asjadesse kaasata ning samal ajal endale kindlaks jääda. Sa tahad olla individuaalne ja iseseisev. Väga paljud tuntud juhid ja liidrid kannavad 1. elutee numbrit. Sinu parimaid omadusi on võime suuri asju korda saata — oskad väga hästi n-ö palli veerema panna ja uusi projekte luua. Oled oma võimete tipul just siis, kui su teele sattub mõni takistus või raskus, sest ületad need jõu ja uhkusega. Vahel on sul kombeks olukorra juhtimine enda kätesse võtta ka siis, kui seda tegelikult tarvis pole või seda otseselt sobilikuks ei peeta.

Oled väga originaalne ja tahad kõike teha enda käe ja tahte järgi. Ehkki see tuleb tihti kasuks, kipud vahel enda sõna liiga palju maksma panema, nii et teistel ei jää võimalust otsuste tegemisel kaasa rääkida või oma arvamust avaldada. Nii et vahel võid olla pisut liiga enesekeskne. Enamjaolt peetakse sind sõbralikuks ja heaks kaaslaseks ja suurepäraseks vestluskaaslaseks. Sa meeldid inimestele ja neid tõmbab sinu poole. See on väga hea, sest kriitika ei mõju sulle hästi ja võib sind rivist välja lüüa.

Ehkki elutee numbrit 1 peetakse üheks tugevaimaks, kaasnevad sellega ka mõned negatiivsed asjaolud. Sa oled hea juht, kuid üpris halb järgija — ometi tuleb elus vahel teha ka seda, mis kästakse. Sinu suurimaks probleemiks ongi leppimine kellegi teise otsustega, mida sa õigeks ei pea — kui leppida tuleb, siis frustreerib see sind ning tunned end allasurutuna ja eemaletõugatuna. Sa lausa vajad, et ohjad oleksid alati sinu käes.


Päris täpne, kui mõtlema hakata. Viimasel ajal olen küll mõtlema hakanud ka teiste peale, aga noh... lohutan ennast sellega et on hullemaid :)

Viimasel ajal on siis, olnud stiilinädal, kus vahepeal võtsin osa. Autokoolis olen käinud. Kolmapäeva oli Tsirgus sõit, ise jäin päris rahule. Kolmapäeval juhtus üks õnnetus ka. Mari-Liisil korteris hakkas pistik sädemeid pilduma ja siis kõik käisid seal vaatamas jne... Lõpuks tuli üks tark ja lõikas kaks juhet lihtsalt maha, pistik enam ei töötand üldse, siis lõpuks kutsusin isa, et ta vaataks mis värk on, lõpuks sai korda.

Neljapäeval käisin jälle autokoolis ja pärast tulin koju. Enne autokooli oli kooliraadio koosolek ka, peale mida tegime uusi signatuure. Koju jõudes võtsin need kohe käsile ja päris häid sai ka minu arvates.

Täna magasin lünkadega, kuna pole harjunud kaua magama.
Koristasin toa ära, kuna minul peab minu tuba vähemalt olema koguaeg enam-vähem korras. Ei saa korralageduses olla. Õnneks pole selle asjaga ka maapeal ainukene. Kui midagi sassi ajad, tee korda ka.
Pärast poole peab diplomeid tegema veel.
Liiklusseadust võiks/PEAB ka lugeda.

Homme ehk laupäeval, läheme PR'ga vanadekodusse.


HÄID PÜHI KÕIGILE!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar