neljapäev, 22. märts 2012

Oriflame 2

Tellisin oriflamest asju jälle.
Tegin juba ühe postituse, kus näitasin oma tellimusi. Nüüdseks olen need kätte saanud,(tegelikult juba eelmisel nädalal). Kätekreemiga jäin päris rahule, jättis käed hästi siledaks ja siidiseks, ei jäänud sellist rõvadeat rasvast tunnet kätele. Duššigeelide kohta ei oska midagi öelda, see piparkoogi oma tundub esimese laksuga nagu kalamaksaõlii lõhn, kui järsku pigistada. Tegelikult ei ole asi nii hull, paar korda võib vahelduseks tollega pesta küll, aga pole lemmik.
Teine duššigeel on enam-vähem normaalse lõhnaga, aga mõtlesin hoopis midagi muud. Üllatas mind hoopis. Igapäevaseks kärab küll.
Mina üldjuhul soovitan Oriflamest tellida, kuna üks asi, sealt saab vahepeal päris odavalt asju kätte ja ikkagi kvaliteetsem, kui osta Ladu29'st või Leyost/Leiost?

Seekord tellisin uue jumestuskreemi ja ühe laheda huulepulga. Täpselt samasugune jumestuskreem seisab, ainult palju tumedam. Kui keegi hästi tumeda nahaga on ja tunneb huvi võin isegi 1€ eest ta ära anda, kui halvaks pole läinud, ise kasutasin paar korda aind. :D




Very Me Smoothie Foundation
Very Me Smoothie jumestuskreem
2,89 €
Anna oma nahale lisakogus vitamiine! See toitev jumestuskreem on täpselt nagu smuuti, sest peidab endas marja- ja jogurtiekstrakte, mis muudavad naha piltilusaks. 30 ml.
Valisin tooniks Ivory'i. Kuna muidu teeksin ennast lumivalgukeseks või mustanahaliseks.



Very Me Neon Lipstick
Very Me neoonvärvides huulepulk 3,19 €
Kaks vapustavat olekut ühes huulepulgas – ergas värv päevavalguses, mis muutub ööklubi tulede all neoonvärviks! 4 g.
Siit tellisin roosa tooni, kuna see teine on tegelikult oranž.


Soovitan tellida Kadri Talviku käest. Kontakti saate temaga facebooki teel. :)



Blogimiseni!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar